Izvor: TANJUG
20.07.2022 u 14:58
0

ASTA LA VISTA, BEJBI: Džonson se oprostio od svoje fotelje, evo šta savetuje budućeg premijera

Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima „asta la vista, bejbi“, aludirajući na reči iz filma „Terminator“.

– Pomogli smo, pomogao sam i ja, da proguramo ovu zemlju kroz pandemiju i da pomognemo da se spasi druga zemlja od varvarstva. Iskreno, to je uglavnom ono što se dešava. Misija je u dobroj meri ispunjena. Želim da se svima zahvalim ovde, asta la vista, bejbi – rekao je Džonson tokom poslednjeg odgovaranja na poslanička pitanja u poziciji premijera.

SUŽAVA SE IZBOR: U trci za premijera Velike Britanije ostalo 3 kandidata!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Džonson je rešio i da da savet budućem premijeru.

Kako „BBC“ prenosi, on je poručio kandidatima za novog lidera, Rišiju Sunaku, Peni Mordont ili Liz Tras da se drže Amerikanaca, budu tu za Ukrajince i bore se za slobodu i demokratiju „svuda“.

Takođe, rekao im je i da smanje poreze gde god mogu i načine Britaniju najboljim mestom za život i investicije, fokusiraju se na ono što je ispred, ali i da „gledaju u retrovizor“ i da zapamte da se mišljenja sa Tvitera „ne računaju“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter