Izvor: Kurir.rs/Net.hr
14.01.2023 u 13:27
0

„BAHATI ŽIVOT“ ŽAIRA BOLSONARA: Kao predsednik četiri godine koristio službenu karticu i potrošio 5 miliona dolara!

Za razliku od svojih prethodnika, Bolsonaro je bio tajanstven kada je reč o troškovima, ali njegov naslednik Luiz Inacio Lula je to odlučio javno da objavi.

Službena kreditna kartica bivšeg brazilskog predsednika Žaira Bolsonara otkriva svu njegovu rastrošnost – pet miliona američkih dolara potrošenih tokom četvorogodišnjeg mandata, što ne čudi kada se vidi da je na večeru u skromnom restoranu potrošio više od 21.000 dolara.

BOLSONARO SE U SUZAMA OPROSTIO OD VLASTI: „Predao dužnost potpresedniku, ukrcao se u avion i odleteo na Floridu!“

Nova brazilska vlada je u petak na svojim stranicama objavila izvod o stanju računa službene kartice bivšeg šefa države.

Pristup kreditnoj kartici je uz Bolsonara imao i njegov tim od 21 osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za razliku od svojih prethodnika, Bolsonaro je bio tajanstven kada je reč o troškovima,ali njegov naslednik Luiz Inacio Lula je to odlučio javno da objavi.

Bolsonaro je znao da kaže da karticom nije potrošio „ni novčića“, ali računi pokazuju drugačije.

Tako je Bolsonaro na godišnje odmore 2019., 2020. i 2021. potrošio više od 235.000 američkih dolara.

Prilikom jedne posete benzinskoj pumpi potrošio je skoro 14.000 dolara i 286.000 na nekoliko boravaka u luksuznom hotelu u Guaruji, letovalištu nedaleko od Sao Paula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter