Izvor: alo
19.06.2022 u 09:56
0

BAJDEN JE GLAVNI KRIVAC ZA RAT, A NE PUTIN! Tramp bez dlake na jeziku

Bivši američki predsednik Donald Tramp smatra da vojna pomoć koju je Vašington pružio Kijevu mogla bi dovesti do toga da se sukob u Ukrajini pretvori u Treći svetski rat.

-Imamo rat u Ukrajini.. možda će on dovesti do Trećeg svetskog rata zbog načina na koji se nosimo sa njim- upozorio je Tramp u govoru na verskoj konzervativnoj konvenciji u Nešvilu u Tenesiju koja je održana u petak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Upravo smo dali 40 milijardi dolara, i na to još dodatnih 16 milijardi dolara. Dakle 56 milijardi dolara, rekao je Tramp u vezi sa paketima pomoći koje je Bajdenova administracija odobrila Ukrajini zbog sukoba sa Rusijom. Kad pogledate Evropu i Nemačku i Francusku i sve ove druge zemlje, oni su dali mali deo, mali, mali deo onoga što mi dajemo. Mi dajemo 56 milijardi dolara, a oni daju nekoliko milijardi dolara. I oni su ti koji su mnogo više pogođeni- rekao je Tramp

Tramp je još jednom ponovio da je glavni krivac za rat Džo Bajden, koji ga je zamenio u Beloj kući, insistirajući da „da sam ja predsednik to se nikad ne bi dogodilo“, misleći na rat u Ukrajini

-Veoma sam dobro upoznao Putina i razgovarali smo o tome.. znao je da će posledice biti ogromne. On je razumeo i nikada to ne bi uradio- insistira Tramp.

Druga tema posle obraćanja bila su i saslušanja u Kongresu povodom upada na Kapitol Hil 6. januara 2021. Bivši predsednik tvrdi da je istraga o njegovoj navodnoj uloziu provociranju svojih pristalica da napadnu američki Kapitol u Vašingtonu bila nameštena i da se radi o „lovu na veštice“, a onda se dotakao i svoje kandidature za predsednika SAD 2024.

RUSKI VOJNICI UMIRU ZA PUTINOVE AMBICIJE Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko optužio je ruskog predsednika da je uništio milione života!

-Da li bi neko želeo da se kandidujem za predsednika? Upitao je Tramp okupljene, posle čega je usledilo glasno klicanje publike.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter