Izvor: BSC Happy
25.03.2023 u 08:14
1

„NAPRAVITE SAMO JOŠ JEDNU GREŠKU“: Bajden poručio Iranu!

Predsednik Džo Bajden je u petak upozorio Iran da će Sjedinjene Države „delovati snažno“ da zaštite Amerikance, nakon što je američka vojska izvela vazdušne napade na snage koje podržava Iran u znak odmazde za napad u Siriji.

Kasnije su zvaničnici rekli da je još jedan pripadnik američke vojske ranjen u petak u poslednjem napadu između snaga koje podržava Iran i američkog osoblja u Siriji.

To se odnosi na sedam žrtava u četvrtak, za koje je Vašington okrivio dron iranskog porekla, uključujući smrt jednog američkog izvođača i ranjenih pet američkih vojnika i još jednog izvođača. 

„POPUSTI, ILI OTPADAŠ!“: Bajden upozorio Netanjahua!

Sumnja se da je američka raketna vatra u petak gađala nova područja u istočnoj Siriji, prema dva lokalna izvora, bez prijavljenih žrtava.

Proiranske snage u Siriji rekle su u onlajn saopštenju kasno u petak da imaju „dugu ruku“ da odgovore na dalje američke udare na njihove položaje.

Nasilje bi moglo dodatno pogoršati ionako zategnute odnose između Vašingtona i Teherana, jer su pokušaji da se oživi nuklearni sporazum između Irana i velikih sila iz 2015. zastali, a iranske bespilotne letjelice koje Rusija koristi protiv Ukrajine.  nastavak Iako su američke snage stacionirane u Siriji ranije bile napadnute dronovima, smrtni slučajevi su retki.

Nemojte da pogrešite: Sjedinjene Države ne traže sukob sa Iranom, ali budite spremni da delujemo snažno da zaštitimo naš narod – rekao je Bajden novinarima tokom posete Kanadi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NAPRAVITE SAMO JOŠ JEDNU GREŠKU“: Bajden poručio Iranu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter