Izvor: Tanjug
05.06.2022 u 17:24
0

BAJDEN UKIDA CARINE KINI? Predsednik SAD traži rešenje za rastuću inflaciju!

Američka ministarka trgovine Ðina Raimondo izjavila je da je predsednik SAD Džozef Bajden zatražio od svog tima da razmotri opciju ukidanja nekih carina za Kinu, koje je uveo bivši predsednik Donald Tramp, kako bi se uticalo na sadašnju visoku stopu inflacije.

„Razmatramo tu mogućnost. U stvari, predsednik je tražio od nas da sprovedemo analizu, što mi i radimo, ali on će morati da donese konačnu odluku“, rekla je Raimondo u današnjem intervjuu za CNN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je ukazala da postoje proizvodi kao što su kućne potrepštine, bicikli i slično za koje bi imalo smisla razmotriti ukidanje tarifa i dodala da je administracija odlučila da zadrži neke od tarifa na čelik i aluminijum kako bi zaštitila američke radnike i metalski industrijski kompleks, prenosi Rojters.

Bajden je potvrdio da razmatra ukidanje nekih tarifa koje je njegov prethodnik nametnuo za stotine milijardi dolara vrednu kinesku robu 2018. i 2019. godine u jeku ogorčenog trgovinskog rata između dve najveće svetske ekonomije.

BAJDEN SPREMAN ZA KOMADANJE UKRAJINE Predsednik SAD najnovijom izjavom šokirao prisutne!

Kina je poručila da bi smanjenje carina smanjilo i troškove za potrošače i kupce u SAD.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter