Izvor: HAPPY BSC
10.02.2023 u 10:13
0

MEDVEDEV O BAJDENOVOJ DEMENCIJI: Predsednik SAD može da započne Treći svetski rat zbog rasejanosti

Ruski političar je sumirao da "progresivna demencija nije smetnja“ za reizbor za predsednika SAD.

Američki predsednik Džo Bajden mogao bi rasejano da započne treći svetski rat, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu, komentarišući moguću nominaciju američkog političara za drugi predsednički mandat.

– Stari Bajden izgleda ide u drugi mandat. Ono što je primećeno u prvom:  brka imena i datume i gubi se u sopstvenoj kancelariji. U garaži svoje lične kuće čuva tajna dokumenta, potrošio je više od sto milijardi dolara na zemlju u kolapsu nepoznatu običnim Amerikancima, ali za sve ekonomske probleme Sjedinjenih Država okrivljuje Rusiju; može da započne treći svetski rat zbog rasejanosti – napisao je Medvedev, prenosi RIA Novosti.

Ruski političar je sumirao da „progresivna demencija nije smetnja“ za reizbor za predsednika SAD.

Ranije je Bajden rekao da još nije spreman da donese odluku o učešću na izborima 2024. godine. On je naveo i da se ishod izbora 2024. godine ne može predvideti. Američki predsednik je pre toga najavio da namerava da učestvuje u predizbornoj kampanji i da mu godine nisu prepreka, ali još nije bilo čvrste odluke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter