Izvor: HAPPY BSC
24.02.2023 u 08:54
3

BAJDENOVA PORUKA NA GODIŠNJICU POČETKA RATA U UKRAJINI: „Putin je upoznao hrabrost Ukrajine i gvozdenu volju naroda celog sveta“

Predsednik SAD Džozef Bajden ocenio je na godišnjicu početka rata u Ukrajini da je ruski predsednik Vladimir Putin pre godinu dana mislio da će brzo zauzeti Kijev, ali da je onda upoznao hrabrost Ukrajine i gvozdenu volju nacija širom sveta.

– Pre godinu dana, predsednik Putin je mislio da će brzo zauzeti Kijev. A onda je upoznao hrabrost Ukrajinaca i gvozdenu volju nacija širom sveta – navedeno je u objavi na zvaničnom Tviter profilu američkog predsednika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “BAJDENOVA PORUKA NA GODIŠNJICU POČETKA RATA U UKRAJINI: „Putin je upoznao hrabrost Ukrajine i gvozdenu volju naroda celog sveta“”

  1. Za Bajdena “ceo svet” su SAD, 40 nato-vaca, Australia, Japan i Tajvana, 1/8 globalnog stanovnistva. Izgleda da im u Americi nedostaje opsteg obrazovanja! Smesno!
    PS: psebno mi je drago da su sile poput Crne Gore, Makedonije, Albanije, Hrvatske i Slovenije u tom “celom svetu”. Uskoro ce na ukrajinski front.

    6
    0
    Odgovori
  2. Dobili su potporu onih koji imaju znacaj u svijetu.Tvoja majcica rusija ima potporu zemalja iz skupine onih koji nista ne znace u globalnim okvirima,pa je tvoj komentar smijesan.Kako covjece ne vidis da rusiju nitko ne j..e ni 5%,a to znaci da su mnogo jadni i nebitni.Misljenje rusofila me uopce ne brine.Putler ce zavrsiti gore od Hitlera,jer u biti i zasluzuje to!😂

    0
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter