Izvor: Tanjug
16.11.2022 u 16:27
0

Belorusija oborila Ukrajinski izviđački dron u blizini granice!

Državni odbor za granice Belorusije saopštio je danas da je na granici sa Ukrajinom oboren ukrajinski dron opremljen za izviđanje.

„Još jedna ukrajinska provokacija: još jedan dron je oboren na granici sa Ukrajinom“, navodi se u saopštenju odbora objavljenom na kanalu Telegram, prenela je agencija Ria Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U objavi je precizirano da su beloruski graničari u Kobrinskoj oblasti danas otkrili da izviđački dron kvadrokopter kreće ka Belorusiji sa ukrajinske teritorije, 100 metara od granice sa Belorusijom.

„Dron je oborila granična patrola iz automatske puške kalašnjikov. Kvadrokopter je bio opremljen video kamerom i korišćen je za izviđanje i snimanje tehničkih sredstava i objekata pogranične zaštite na teritoriji Belorusije“, navodi se u izveštaju.

Moskva izlazi Minsku u susret: Odložena otplata duga u ukupnom iznosu od 1,4 milijarde dolara na 10 godina!

Kaže se da su u toku dodatne aktivnosti kako bi se proverile sve činjenice u vezi s ovim slučajem, drugim te vrste registrovanim od 2. novembra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter