Izvor: Tanjug
11.08.2022 u 19:50
0

Belorusija saopštila da je uzrok eksplozija koje su se tokom noći čule u jednoj od njenih vojnih baza samo „TEHNIČKI INCIDENT“

Belorusija je danas saopštila da je uzrok eksplozije koje su se tokom noći čule u jednoj od njenih vojnih baza, koja se nalazi na 30 kilometara od Ukrajine, „tehnički incident“.

Najmanje osam eksplozija čulo se posle ponoći u blizini vojnog aerodroma Zjabrovka, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJISNKE SNAGE PONOVO GAĐALE ELEKTRANU ZAPOROŽJE: Zabeležen pad 5 projektila pored mesta zavarivanja i skladišta izvora zračenja (VIDEO)

Komentarišući ovaj incident, belorusko ministarstvo odbrane saopštilo je da se „motor vozila zapalio nakon zamene i da nije bilo žrtava“.

Incident je usledio nakon što su snažne eksplozije potresle rusku vazdušnu bazu Saki ranije ove nedelje na Krimu, za koju je zvanična Moskva saopštila da je bila eksplozija u skladištu municije.

Ukrajina je odbila da javno preuzme odgovornost za eksplozije u bazi, podseća britanska agencija.

Nakon izveštaja o eksplozijama u Belorusiji, savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak primetio je, kako je rekao, „epidemiju tehničkih nesreća“, koju je opisao kao upozorenje ruskim trupama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter