Izvor: sputniknews.com
25.05.2022 u 11:23
0

BIVŠI DRŽAVNI SEKRETAR SAD POSLAO BRUTALNU PORUKU SVIMA U DAVOSU: Ukrajina da ustupi teritoriju Rusiji! Zapad i SAD da ne priželjkuju poraz Rusije, jer to znači SAMO JEDNU STVAR!

Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer izjavio je da bi Ukrajina trebalo da ustupi teritoriju Rusiji kako bi se sukob okončao.

Kisindžer je u ponedeljak, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, pozvao SAD i Zapad da ne priželjkuju sramotan poraz Rusije u Ukrajini, upozorivši da bi to moglo dugoročno da destabilizuje Evropu, preneo je „Vašington post“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IZ KREMLJA PORUČUJU: Evo do kada će trajati operacija u Ukrajini! Ovo je GLAVNI RAZLOG zašto je usporena ofanziva!

Napominjući da bi zapadne zemlje trebalo da imaju na umu važnost Rusije za Evropu i savetujući im da ih „ne ponese trenutni momenat raspoloženja“, Kisindžer je poručio da bi Zapad trebalo da primora Ukrajinu da pristane na pregovore kojima bi se stvari vratile na situaciju pre sukoba.

„Pregovori moraju da počnu u naredna dva meseca, pre stvaranja tenzija koje bi teško bilo prevazići. Idealno, linija razdvajanja trebalo bi da bude povratak na prethodno stanje stvari“, rekao je Kisindžer.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter