Izvor: Sputnik Srbija
06.07.2022 u 16:42
0

BIVŠI PREDSEDNIK UKRAJINE JANUKOVIČ: Građani sami da odluče da li će „ratovati do poslednjeg Ukrajinca“ ili pokušati sa „sačuvaju to što je jš ostalo“

Bivši predsednik Ukrajine Viktor Janukovič pozvao je svoje sunarodnike da sami odluče da li žele da „ratuju do poslednjeg Ukrajinca“ ili će pokušati da „sačuvaju to što je još ostalo“.

Kako je izjavio Janukovič u svom obraćanju koje je objavljeno na društvenim mrežama, „sada, kao nikad, potrebna je adekvatna ocena situacije i poštovanje najrazličitijih mišljenja ukrajinskih građana“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Građani treba da naprave izbor – ratovati do poslednjeg Ukrajinca ili pokušati da se sačuva to što je još ostalo“, rekao je on.

Prema rečima Janukoviča, važno je da se da mogućnost svima koji imaju konstruktivne predloge da daju šansu miru.

On je istakao da će to omogućiti da se spase životi Ukrajinaca i budućnost Ukrajine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter