Izvor: telegraf
20.04.2022 u 11:32
0

BIZARNO! Grupa muškaraca SILOVALA I POJELA GUŠTERA!

Sve se dogodilo 29. marta u rezervatu Sahjadri na zapadu Indije.

Četiri muškarca su silovala, ubila i pojela zaštićenog guštera u jednom indijskom šumskom rezervatu, javljaju lokalni mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve se dogodilo 29. marta u rezervatu Sahjadri na zapadu Indije.

– Nikada ranije nisam video ovakav zločin. Muškarci su u 20-im i 30-im godinama života i to su uradili iz zabave – rekao je za VICE rendžer Višal Mali.

Muškarci su identifikovani kao Sandep Pavar, Mangeš Kamtekar, Akšaj Kamtekar i Rameš Gag. Optuženi su prema indijskom zakonu o zaštiti divljih životinja iz 1972. Lokalni sud im je prošle nedelje odobrio kauciju.

Mali je rekao da, osim što je ovo okrutan zločin, postoji i rizik od bolesti.

– Ne samo da je ovo okrutno, već postoji rizik od zoonoze. Oni mogu prenositi polno prenosive bolesti i druge infekcije – rekao je Mali.

Strahuje se da je broj silovanih životinja veći od prijavljenog

Ova vrsta zaštićenog guštera u proseku naraste između 1.5 i 2 metra, ali otkriveni su i primerci dugački više od tri metra. Težina im je u proseku oko 20 kilograma.

U razdoblju od 2010. do 2020. godine u Indiji je prijavljeno oko 80 slučajeva seksualnog zlostavljanja životinja, ali stručnjaci tvrde da je brojka mnogo veća i da je praksa u nekim zabačenim delovima Indije i dalje redovna.

BRAO PEČURKE PA PRONAŠAO KOFER SA TELOM DEČAKA! Policija moli za bilo kakve informacije

Najnoviji slučajevi seksualnog zlostavljanja životinja uključuju muškarca koji je silovao i ubio gravidnu kozu u južnoj Indiji i 60-godišnjeg muškarca koji je prošle godine silovao psa lutalicu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter