Izvor: Kurir.rs/Daily mail
15.10.2022 u 13:58
0

BRITANSKI MINISTAR ODBRANE VOLAS NAPAO MAKRONA: Besan je zbog odbijanja Francuske da upotrebi nuklearno oružje!

Britnaski ministar odbrane oštro je prekoreo francuskog predsednika Emanuel Makrona, pošto je francuski predsednik odbio mogućnost da nuklearnim oružjem napadne Rusiju.

Jasna poruka francuskog predsednika Emanuela Makrona: „Ne želimo svetski rat!“

Volas je dodao da se Makron razotkrio tvrdnjom da neće reagovati ako Putin upotrebi nueklarno oružje u Ukrajini .

Britanski tablodi govore o pukotni koja postoji u samoj alijansi po ovom pitanju i da je tome doprineo i sam Makron izjavom da isključuje da svoj nuklearni arsenal upotrebi u slučaju Putinovog udara i izazivanja globalnog rata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Telegraf citira izvore u NATO-u koji kažu da bi Makronove reči mogle da poremete „principe odvraćanja“ i da on ne bi trebalo da „o tome javno govori“.

Visoki izvor iz NATO-a rekao je da Makron (na slici) nije trebalo da govori javno o tome šta bi se desilo ako bi Putin upotrebio nuklearno oružje u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter