Izvor: Kurir.rs
08.11.2022 u 14:07
0

BRITANSKI PREMIJER NAKON PRILASKA SARADNIKA – ISTRČAO IZ SALE: Žustro napustio panel i KLIMATSKI samit, svi zanemeli! (VIDEO)

Novopečeni britanski premijer Riši Sunak koji prisustvuje Klimatskom samitu COP27 koji se održava u Egiptu za vreme panel diskusije iznenada je posle prilaska jednog os savetnika ustao i bez reči nestao iz sale u jeku panel diskusije.

Snimak odlaska Sunaka iz sale odmah je osvanuo na društvenim mrežema, gde je vaskoliki dokoni svet počeo da komentariše razloge zašto je britanski premijer izennada ustao. Teorije se ređaju kao na tekućoj traci.

Novi britanski premijer Riši Sunak poručuje: „Važno je da imamo kontrolu naših granica!“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve je počelo kad je krenula panel diskusija o zaštit šuma. Na scenu istračali su Sunakovi saradnici. Jedn od njih prišao je premijeru i skoro minut mu nešto šaputao na uvo. Sunak, međutim je nastavio da sedi, zatim je ponovo prišao drugi saradnik i nagovorio britanskog premijera da ode iz sale.

Odlazak premijera zabeležile su kamere, ali i prisutni u sali.

Da bi se izbeglo nagađanje izvor iz Dauning strita naglašava da se ništa ozbiljno nije desilo i da se jednostavno radi o zakasneloj odluci da se sastane sa predstavnicima Nemačke i Južnoafričke republike, saopštio je na Tviteru dopisnik lista „San“ pozivajući se na izvore u kancelariji premijera.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter