Izvor: Tanjug
24.12.2022 u 16:32
0

BRUKA BRITANSKOG PREMIJERA Riši Sunak volontirao u narodnoj kuhinji, a o razgovoru sa jednim beskućnikom priča ceo svet!

Britanskog premijera Rišija Sunaka kritikovali su zbog neprijatnog razgovora sa beskućnikom dok je volontirao u narodnoj kuhinji pred televizijskim kamerama. Sunak je juče posetio prihvatilište, gde je posle kraćeg razgovora pitao čoveka da li se bavi nekim poslom, preneo je britanski list „Gardijan“.

Čovek je odgovorio da je beskućnik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Britanski premijer je zatim govorio o svojoj prošlosti u finansijskoj industriji i pitao da li bi to bilo nešto u šta bi čovek želeo da se upusti.

Čovek je potom odgovorio da ne bi imao ništa protiv, ali da bi prvo voleo da preživi Božić. On je objasnio da se nada da će mu neka humanitarna organizacija naći privremeni smeštaj tako da na Božić ne bude na ulici.

UKRAJINI DA BI SE BORILA SA RUSIMA U DONBASU TREBA 40.000 GRANATA MESEČNO: Evo šta nam ratna statistika govori!

Zamenica lidera laburista, Anđela Rajner, opisala je razgovor kao mučan, a poslanica Laburističke partije Stela Krizi je rekla da je gledajući scenu zabrinuta da premijer misli da biti beskućnik znači da samo trenutno nema mesto za stanovanje.

Sunak je iskoristio posetu da naglasi da je vlada obećala dve milijarde funti da reši problem beskućnika u periodu od tri godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter