Izvor: BSC HAPPY
25.01.2023 u 20:29
0

BRUTALAN ODGOVOR IZ MOSKVE „Leopardi“ će proći kao i „Panteri“ i „Tigrovi“ u Drugom svetskom ratu!

Tenkovi "Leopard", koji će biti isporučeni Ukrajini, biće uništeni kao što su njihovi prethodnici "Tigrovi" i "Panteri" uništeni tokom Drugog svetskog rata, izjavio je u sredu ruski ministar unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev.

Prema rečima ruskog ministra, potomci onih koji su oslobodili svet nacizma čuvaju istorijsko sećanje na zločine Hitlerovih snaga i njihovih poslušnika – banderovaca – u Ukrajini.

„Oni savršeno čuvaju sliku „Tigrova“ i „Pantera“ koji gore na ruskom tlu u sećanju savremene generacije. Pamtiće i spaljivanje savremenih Leoparda“, rekao je Kolokolcev.

Nemački ministar odbrane otkrio kada „Leopardi“ stižu u Ukrajinu – do tada bi rat mogao da se završi!

Ministar je podvukao da danas „severnoameričke gospodare kijevskog rukovodstva više ne muče ni ogromni ljudski gubici, ni veličanje nacizma, ni neviđena korupcija njihovih marioneta“.

„Ovo je cena podaničke spremnosti rasprodate ukrajinske elite da nekadašnju bratsku republiku i dobrog suseda pretvori u infrastrukturnu ispostavu koja je neprijateljski nastrojena prema Rusiji, da naše granice pretvori u područje ’kontrolisane geopolitičke nestabilnosti’. primetio je Kolokolcev.

Ranije u sredu, nemačka vlada je potvrdila da će isporučiti 14 tenkova „Leopard 2“ iz nemačkih zaliha i da će ovlastiti druge države da ponovo izvoze tenkove nemačke proizvodnje. Prema rečima nemačkog ministra odbrane Borisa Pistorijusa, prvi tenkovi Leopard bi mogli da budu isporučeni u Ukrajinu za otprilike 3 do 4 meseca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter