Izvor: Tanjug
17.08.2022 u 21:18
0

Bugarska carina zaplenila 106 kilograma heroina vrednog 4,8 miliona evra u vozilu iz Turske!

Bugarska carina zaplenila je 106 kilograma heroina vrednog 4,8 miliona evra koji je pronađen u automobilu koji je ušao iz susedne Turske, rekli su danas bugarski zvaničnici.

Bugraski tužioci saopštili su da je priveden 38-godišnji vozač koji ima dvojno francusko i tursko državljanstvo, kao i da bi se mogao suočiti sa zatvorom do 20 godina ako bude osuđen za trgovinu drogom, prenosi AP.

oblasti na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UHAPŠENA DVA RADNIKA NUKLEARNE ELEKTRANE ZAPOROŽJE: Prenosili koordinate ukrajinskim snagama! Preti im čak i doživotni zatvor!

Narkotici su bili sakriveni u 209 zapečaćenih kesa skrivenih ispod sedišta automobila, a otkriveni su u ponedeljak tokom pretresa.

Droga s Bliskog istoka često se transportuje putem iz Avganistana preko Irana, Turske i Bugarske do Zapadne Evrope, a agencija AP podseća da je članica Evropske unije Bugarska poslednjih godina preduzela dodatne korake za suzbijanje trgovine drogom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter