Izvor: Tanjug
22.12.2022 u 13:45
0

ČAVUŠOGLU NE KRIJE NABOJ NEGATIVNE ENERGIJE, A TU SU I KRITIKE: Evo zbog čega je Švedska glavna na udaru!

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu izjavio je danas da Švedska i dalje nije izručila  ljude za koje Ankara tvrdi da su povezani sa terorizmom, dok i dalje želi od Turske da im odobri ulazak u NATO.

Turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu smatra: Pre proleća imaćemo jasnu sliku o prekidu vatre ili primirju ili pregovaračkom stolu u Ukrajini!

Čavušoglu je rekao da Turska ceni dosadašnje napore Švedske, ali da je trebalo da uradi „mnogo više“, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

On je govorio na konferenciji za novinare sa svojim švedskim kolegom Tobijasom Bilstromom, koji je izjavio da Stokholm jeste preuzeo konkretne korake trilateralnog sporazuma koji je potpisan u junu između dve zemlje i Finske, prenosi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter