Izvor: BSC HAPPY
25.01.2023 u 19:26
0

NAMERA JE JASNA: Putin još jednom naglasio da je cilj specijalne vojne operacije ZAŠTITA RUSIJE I NJENOG NARODA

Cilj specijalne vojne operacije je, kao što sam više puta rekao, pre svega da zaštiti narod i samu Rusiju od pretnji koje joj se predstavljaju na našim istorijskim zemljama koje se graniče sa našom teritorijom. Ne možemo dozvoliti da se to dogodi, rekao je ruski lider.

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je danas govor posvećen „Danu ruskih studenata“ i tom prilikom poručio da je cilj specijalne vojne operacije uvek bio i ostao odbrana Rusije i ruskog naroda.

– Odbrana Rusije i njenog naroda od pretnji njenim istorijskim zemljama bio je cilj specijalne vojne operacije, naglasio je predsednik Vladimir Putin.

EVO ŠTA SE „KRIJE“ U PUTINOVOM KABINETU! Jedna stvar će vas posebno iznenaditi, a ima je i Lukašenko!

– Cilj specijalne vojne operacije, kao što sam mnogo puta ranije rekao, je prvenstveno da zaštiti narod i samu Rusiju od pretnji koje joj se nameću i da zaštiti zemlje koje se graniče sa našom teritorijom, rekao je ruski lider u svom govoru posvećenom Danu ruskih studenata.

Ruski predsednik je nagalsio da Rusija ne sme da dozvoli da neko preti i ugrožava rusku teritoriju i zemlje koje se sa njom graniče.

Student Luganskog državnog pedagoškog univerziteta Vladislav Olejnik ispričao je Putinu kako je učestvovao u specijalnoj vojnoj operaciji. Predsednik je zahvalio njemu i njegovim saborcima na učešću u borbama za odbranu naroda i naših sunarodnika.

Putin je pohvalio mladićevu ambiciju da svoju karijeru nastavi u Federalnoj službi bezbednosti (FSB), ali je rekao da mu je žao što student Luganskog državnog pedagoškog univerziteta ne planira da postane nastavnik, jer kako je istakao postoji potražnja za takvim ljudima u oblasti pedagogije, u školama i na visokoškolskim ustanovama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Želim vam sve najbolje i svakako ću uzeti u obzir vašu želju da radite za Federalnu službu bezbednosti, poručio je mladiću Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter