Izvor: Kurir.rs/B92/Dejli mejl
18.01.2023 u 07:48
0

DA LI VIDITE UKRAJINSKE SNAJPERISTE SAKRIVENE U SNEGU? Savršeno kamuflirani u zimskim uslovima! (FOTO)

Slike je danas postavila Nacionalna garda Ukrajine.

Ukrajinska nacionalna garda objavila je izazov: Skriveni ukrajinski vojnici leže kamuflirani u snegu. Možete li ih uočiti?

UKRAJINA TVRDI: Ruske snage gađale su Dnjepar nepreciznom raketom

Ova serija od tri fotografije snimljene duboko u šumi će testirati vašu moć zapažanja i možete proveriti da li biste bili dovoljno brzi da vidite skrivenog ubicu na ratištu u Ukrajini – pre nego što oni prvi vide vas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Slike je danas postavila Nacionalna garda Ukrajine.

„Zadatak za pažnju. Pronađite snajperistu!“, napisala je ukrajinska vojna organizacija, izazivajući svoje pratioce da otkriju dobro skrivene strelce.

Najmanje jedan snajperista je sakriven među šumskim žbunjem na svakoj fotografiji, ali može ih biti i više.

Snajperisti na bojnom polju koriste travu, drveće i žbunje za pokrivanje kako bi se uklopili. Takođe su poznati po nošenju „gili“ odela, vrste maskirne odeće koja je dizajnirana da podseća na okruženje u pozadini, kao što je lišće, sneg ili pesak. Nacionalna garda nije ponudila nikakve tragove koje vam mogu pomoći.

U ovom slučaju, ukrajinski strelci su iskoristili snežno okruženje sa maskirnim odelima, što ih čini teškim za uočavanje čak i na ovim slikama izbliza, i praktično nemogućim da se vide na velikim udaljenostima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter