Izvor: Kurir.rs
31.12.2022 u 14:00
0

NOVOGODIŠNJI NAPAD RUSKE STRATEŠKE AVIJACIJE NA UKRAJINU: Detonacije u Kijevu, Nikolajevu i Zaprožju!

U Kijevu utvrđeni su pogoci u centru grada – s jedne strane, to su dolasci ruski krstarećih raketa, s druge padovi PVO raketa u zonu stambenih naselja.

Na poslednji dan 2022. godine ruska strateška avijacija izvela je raketni napad na više gradova u Ukrajini.

RAKETNI NAPAD: Kod Pojasa Gaze oglasile se sirene za uzbunu!

Krstareće rakete ponovo su pogodile šire područje Kijeva prema Višegorodu odakle su čuju detonacije i vidi se gust crni dim. Za sad nema informacija šta je bilo meta napada.

I u ostalim gradovima odjekuju detonacije, a radila je i ukrajinska PVO koja pokušava da presretne i obori ruske krstareće rakete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zbog ovog napada dat je signal za vazdušnu opasnosti.

U Kijevu utvrđeni su pogoci u centru grada – s jedne strane, to su dolasci ruski krstarećih raketa, s druge padovi PVO raketa u zonu stambenih naselja.

U Kramatorsku je ponovo napadnuto gomilanje Oružanih snaga Ukrajine u industrijskoj zoni, gde je organizovano skladištenje opreme, municije, kao i servisne radionice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter