Izvor: Sputnik Srbija
30.08.2022 u 10:09
0

DIREKTOR NAFTNOG GIGANTA UPOZORAVA: Evropa bi mogla biti suočena s ograničenim pristupom energentima i duže od samo jedne zime!

Direktor naftnog giganta Šela, Ben van Beurden, upozorio je da bi Evropa mogla biti suočena s ograničenim pristupom energentima i duže od samo jedne zime.

Čelnik najveće evropske naftne kompanije smatra da bi kriza mogla potrajati nekoliko godina, nakon što su cene gasa prošle nedelje skočile na rekordne nivoe u jeku dodatnih smanjenja ruskih isporuka, što je signal da bi celi kontinent mogao da zapadne u duboku recesiju, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MISIJA IAEA STIGLA U KIJEV: Od sutra kreće inspekcija nuklearke Zaporožje!

„Kriza će dovesti na iskušenje solidarnost država članica Evropske unije, s obzirom na to da će svaka pojedina vlada biti prisiljena da odlučuje o načinu na koji će obezbediti nastavak rada ključnih industrijskih sektora. Pritisci na opskrbljivanje energentima verovatno neće biti ograničeni na samo jednu zimu“, smatra Van Beurden.

„Sasvim je moguće da je pred nama nekoliko zima tokom kojih ćemo morati iznalaziti rešenja kroz uštede, redukcije i vrlo brz pronalazak alternativa. Da će razdoblje pred nama biti na neki način lako ili da će se sve brzo završiti, mislim da je to fantazija koju bi trebalo da ostavimo po strani“, zaključio je prvi čovek Šela.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter