Izvor: Kurir.rs
28.02.2023 u 07:34
0

NE TREBA NAM SVET BEZ RUSIJE: Medvedev opet poslao stravično upozorenje – ako se postavi pitanje postojanja Rusije, sledi ARMAGEDON!

Njegova poruka je paralisala svet.

Nastavak politike Zapada da „upumpava“ oružje u Ukrajinu i spreči svaku mogućnost pregovora sa Rusijom, preti globalnom nuklearnom katastrofom, smatra zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev.

MEDVEDEV PORUČIO: „Upumpavanje oružja u Ukrajinu preti globalnom nuklearnom katastrofom“

Medvedev je ocenio da, ako ozbiljno bude postavljeno pitanje postojanja same Rusije, one neće biti rešavano „na ukrajinskom frontu, već zajedno sa pitanjem daljeg postojanja celokupne ljudske civilizacije“.

„Istorija takođe pokazuje nešto drugo: svako propalo carstvo zakopava pola sveta pod svojim ruševinama, ili čak i više. Čini se da oni koji su prvo uništili SSSR, a sada pokušavaju da unište Rusku Federaciju, to ne žele da shvate. Imaju zablude da će, pošto su Sovjetski Savez bez ijednog metka poslali na onaj svet, moći da sahrane današnju Rusiju bez većih problema, bacivši živote hiljada ljudi umešanih u sukob u vatru. Ovo su izuzetno opasne zablude. Neće biti kao sa SSSR-om. Ako se ozbiljno postavi pitanje postojanja same Rusije, o tome se neće odlučivati na ukrajinskom frontu, već zajedno sa pitanjem daljeg postojanja čitave ljudske civilizacije. I tu ne bi trebalo da bude nejasnoća. Ne treba nam svet bez Rusije.

Naravno, moglo bi se nastaviti slanje oružja neofašističkom kijevskom režimu i blokirati svaku priliku za oživljavanje pregovora. Naši neprijatelji upravo to rade, ne želeći da shvate da njihovi ciljevi očigledno vode u totalni fijasko, kolaps. Apokalipsa. Kada će nekadašnji život morati da se zaboravi za vekove, dok zadimljene ruševine ne prestanu da emituju zračenje.

Rusija ovo neće dozvoliti. I nismo sami u ovom poduhvatu. Zapadne zemlje sa satelitima – samo su 15% svetske populacije. Mnogo nas je više, i mnogo smo jači. Mirna moć naše velike zemlje i autoritet njenih partnera ključ su očuvanja budućnosti celog našeg sveta“, napisao je Medvedev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter