Izvor: BSC Happy
24.03.2023 u 14:44
0

DOČEKAN DRVLJEM I KAMENJEM: Netanjahu u Londonu!

Britanski premijer Sunak dočekao je kolegu iz Izraela Netanjahua, ali izraelskog premijera su u Londonu dočekali demonstranti.

U Londonu ga je dočekalo stotine demonstranata kada je stigao da vidi Sunaka u Dauning stritu u petak, sa demonstrantima koji su podigli izraelske zastave i uzvikivali: „Boosha!“, što znači „sramota!“ na hebrejskom, i „Netanjahu idi u zatvor, ne možeš da govoriš u ime Izraela!“

Demonstranti su tražili da Netanjahu odmah napusti London.

„POPUSTI, ILI OTPADAŠ!“: Bajden upozorio Netanjahua!

Scene u Londonu ponovile su one u Berlinu ranije ovog meseca u kojima su se stotine okupile kod Brandenburške kapije u znak protesta protiv planirane revizije izraelskog pravosuđa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter