Izvor: Tanjug
01.05.2022 u 16:13
0

DOSTA JE BILO TERORA VIRUSA! Italijani rešili da popuste anti-kovid mere

Italija je danas, prema uredbi koju je donelo Ministarstvo zdravlja te zemlje, ukinula zdravstvene propusnice neophodne za ulazak u restorane, bioskope, teretane i druga zatvorena mesta.

Zelena propusnica, koja je dokaz o vakcinaciji protiv korona virusa, oporavku od virusa ili nedavno urađenom negativnom testu, i dalje je potrebna za pristup bolnicama i staračkim domovima, prenosi agencija AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukinuto je i obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru, poput supermarketa, radnih mesta i prodavnica.

Maske su i dalje obavezne u javnom prevozu, u bioskopima i svim zdravstvenim ustanovama i ustanovama za stara lica.

Maske se i dalje preporučuju za sve aktivnosti u zatvorenom prostoru, a privatne kompanije od radnika i dalje mogu da zahtevaju da ih nose.

Zvaničnici su pozvali na oprez i naglasili da pandemija korona virusa još uvek nije gotova.

NEMA ZIME ZA SIBIR! Uprkos sankcijama SVE TEČE PO PLANU!

-S obzirom na to da virus još uvek kruži, trebalo bi da nastavimo sa kampanjom vakcinacije, uključujući buster doze, i da nastavimo sa razumnim ponašanjem, nošenjem maski u zatvorenom prostoru ili na mestima sa puno ljudi ili gde god postoji rizik od zaraze- rekao je doktor Ðovani Reca.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter