Izvor: BSC HAPPY
24.01.2023 u 18:25
0

DRAMA NA DNJEPRU Ukrajinci pokušali da pređu reku, Rusi ih spremno dočekali!

Ruske snage navode da su “zbrisale” grupu ukrajinskih diverzanata kada su pokušali da pređu Dnjepar u oblasti Hersona.

Rusi upozoravaju da je ukrajinska vojska nastavila sa granatiranjem gradova na levoj obali reke Dnjepar, posebno Aljošku, Golaj Pristan, Kahovku i Novu Kahovku, pri čemu su se civilna infrastruktura i civili našli pod vatrom.

Portparol regionalnih službi za vanredne situacije izjavio je u utorak da su ruske snage osujetile pokušaj protivnika da pređe preko Dnjepra, pritom eliminišući nagomilano neprijateljsko ljudstvo i opremu

NOVA ETAPA U EVOLUCIJI OKLOPNIH VOZILA Rusi hvale svog „Terminatora“, pokazao se u Ukrajini! (VIDEO)

„Počevši od jutra, ukrajinska vojska je pokušala da ga pređe Dnjepar u oblasti Korsunke i Dnjepranja. Pokušaj nije uspeo. Na suprotnoj obali primećena je gomila borbenih vozila pešadije i ljudstva, a Izvršen je udar na ove klastere. Kao rezultat toga, uništeno je šest borbenih vozila pešadije, tri čamca i do 100 militanata“, rekao je portparol.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter