Izvor: Happy BSC
08.05.2022 u 08:51
0

DRAMATIČNA VEST UPRAVO JE OBIŠLA SVET! Uhapšeni TAJNI AGENTI, upali su u ruski KOSMODROM, hteli da lansiraju raketu koja bi UNIŠTILA SVE (VIDEO)

Državljanin Velike Britanije i beloruska državljanka uhapšeni su u blizini lansirne platforme 112 na kosmodromu „Bajkonur“ i sprovedeni u Odeljenje unutrašnjih poslova, saopštio je direktor „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozin.

„Sinoć u 18.10 časova po lokalnom vremenu, iz Kosmičkog centra „Južni“ („Bajkonur“) stigao je izveštaj da su u blizini lansirne platforme 112 (kompleks „Buran“, koji pripada Kazahstanu) uhapšeni državljanin Velike Britanije Bendžamin Rič i državljanka Belorusije Alina Zelupa„, navodi se u saopštenju.

PUTIN ĆE BACITI NUKLEARNU BOMBU NA UKRAJINU! Ova vest potresla je SVET, a evo šta na nju kaže KREMLJ

Kako se ističe, oni se nalaze u Odeljenju unutrašnjih poslova „Bajkonura“, a istraga je u toku, prenosi Sputnjik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema Rogozinovim navodima, utvrđuju se okolnosti pod kojima su Rič i Zelupa sarađivali u organizovanju protivzakonitih radnji.

Kosmodrom „Bajkonur“ je međunarodni objekat koji se nalazi u Kazahstanu i koristi se za potrebe ruskog i višenacionalnih svemirskih programa.

Rusija je zakupila svemirski centar u Bajkonuru do 2050. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter