Izvor: Alo.rs
22.01.2023 u 16:49
0

DVA ELITNA UKRAJINSKA VOJNIKA PREBEGLA NA RUSKU STRANU: Broj ovakvih slučajeva se naglo povećava

Dvojica vojnika koji su služili u, kako se smatra, elitnoj jedinici Oružanih snaga Ukrajine, prebegla su u nedelju u Rusiju, navode mediji pozivajući se na, kako je rečeno „strukture moći u regionu“.

– Dvojica ukrajinskih vojnika danas su prešla na našu stranu u pravcu Zaporožja. Ovi vojnici su iz elitne jedinice, već su počeli da dele važne informacije sa našom stranom – rekao je sagovornik agencije.

VOLODIN UPOZORIO NA ODMAZDU: Snabdevanje Ukrajine oružjem za napad dovelo bi do globalne katastrofe

Ranije je Vladimir Rogov, predsednik pokreta „Mi smo zajedno sa Rusijom“, rekao da je najmanje nekoliko desetina vojnika iz sastava Teritorijalnih odbrambenih snaga Oružanih snaga Ukrajine prebeglo u Rusiju u pravcu Zaporožja, od sredine decembra, kada se broj takvih slučajeva se naglo povećao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, prebeg vojnika u ovom pravcu postao je redovna pojava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter