Izvor: Telegraf
29.03.2022 u 12:37
0

DVORANA DOMA SINDIKATA DOBIJA NOVO IME Evo kako će se zvati u narednih pet godina

Nekadašnja Dvorana Doma sindikata u budućnosti će nositi ime Mts Dvorana. Kako je saopšteno iz Dvorane, javni poziv raspisan je 11. februara i završen je 15. marta, a odluku o dodeli ugovora, Dvorana je donela u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva.

Kada su u pitanju pravila konkursa, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će imenu „Dvorana“ dodati ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U toj instituciji tvrde da je i pre objavljivanja javnog poziva, već bilo zainteresovanih kompanija za naslovno sponzorstvo objekta, koji ima najdužu tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu.

„Mts dvorana će ostati kultno mesto usađeno u DNK svih generacija kao mesto koncerata, kongresa i svih kulturnih dešavanja. Telekom Srbija je lider u svom poslovanju i zahvaljujem se ovom prilikom“ rekao je Igor Stankovic ispred dvorane i zahvalio se budućem sponzoru.

„Zadovoljstvo mi je što će ova dvorana poznata decenijama nositi ime Mts-a. Imaćemo ovde i prodajno mesto. Drago mi je što smo baš ove godine potpisali ovaj ugovor, jer ove godine Mts slavi 25 godina postojanja“, rekao je Vladimir Lučić, direktor Telekom Srbija.

Pravo učešća na javnom pozivu imala su domaća i strana pravna lica, a prijava je morala da sadrži novčani deo, ne manji od milion evra, kao i predlog imena objekta, a Ugovor o naslovnom sponzorstvu bicće potpisan na pet godina.

Ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime – Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter