Izvor: Tanjug
04.11.2022 u 21:48
0

Džejk Saliven u poseti Kijevu: Podrška SAD ostaće odlučna i čvrsta i posle izbora za Kongres 8. novembra!

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven rekao je tokom posete Kijevu da će podrška SAD Ukrajini ostati „odlučna i čvrsta“ i posle izbora za Kongres 8. novembra.

„Nameravamo da obezbedimo da sva neophodna sredstva budu dostupna i imaćemo glasove obe stranke da se to realizuje“, rekao je Saliven na konferenciji za novinare nakon razgovora sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da je američki predsednik Džozef Bajden posvećen dvostranačkoj saradnji „u svim situacijama“ da bi se obezbedio nastavak ekonomske, humanitarne i bezbednosne pomoći, prenosi Glas Amerike.

Pojedini republikanci tražili su da se smanji američka pomoć Kijevu, ako na izborima osvoje većinu u Kongresu.

Lider republikanaca u Predstavničkom domu Kevin Mekarti rekao je prošlog meseca da Amerikanci ne bi trebalo „da pišu blanko ček“ Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter