Izvor: BSC HAPPY
08.02.2023 u 16:29
0

ODLUKU DONEO LIČNO BAJDEN: Herš tvrdi da je američka mornarica postavila eksploziv ispod „Severnog toka 2“!

Zvaničnici Bele kuće i CIA kategorički su demantovali ovu informaciju.

Ronioci američke mornarice, pod okriljem vežbe „Baltops“, postavili su eksplozivne naprave ispod ruskog gasovoda „Severni tok 2“ prošlog juna, rekao je američki istraživački novinar Sejmur Herš u članku objavljenom u sredu.

Prema njegovim rečima, odluku o operaciji doneo je lično predsednik SAD Džozef Bajden nakon devet meseci razgovora sa zvaničnicima administracije koji se bave nacionalnom bezbednošću: savetnikom za nacionalnu bezbednost Džejkom Salivanom, državnim sekretarom Entonijem Blinkenom i podsekretarom za politička pitanja Viktorijom Nuland.

PATRUŠEV TVRDI DA JE VAŠINGTON UMEŠAO SVOJE PRSTE: Proizvodnja narkotika u Avganistanu porasla više od 40 puta!

Novinar kaže da je američka mornarica predložila korišćenje podmornice za dizanje gasovoda u vazduh, a američko vazduhoplovstvo je razmatralo bacanje bombe sa daljinskim detonatorom iz aviona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Glavno pitanje o kome se razgovaralo nije bilo da li da se izvede operacija, već kako da se to uradi bez ostavljanja dokaza, napisao je Herš, pozivajući se na neimenovani izvor sa direktnim saznanjima o planiranju operacije.

Odgovarajući na novinarski upit, zvaničnici Bele kuće i CIA kategorički su demantovali ovu informaciju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter