Izvor: Tanjug
21.12.2022 u 13:29
0

EKSPLOZIJE ODJEKUJU NA SVE STRANE: „Sirene za vazdušnu opasnost na snazi širom Ukrajine!“

Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se danas širom Ukrajine, saopštile su ukrajinske vlasti. Ruska agencija TASS podseća da je vazdušna opasnost bila na celoj teritoriji Ukrajine poslednji put 17. decembra.

OD JUTROS OFANZIVNO ŠIROM ZEMLJE: „Sirene za vazdušni napad oglasile se širom Ukrajine!“

Eksplozije su se danas čule u Očakovu, Krivom Rogu i u Nikolajevskom i Dnjepropetrovskom regionu, naveo je ukrajinski list Klimenko tajm, kako prenosi TAŠ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je izvela seriju raketnih napada i napada dronovima na ukrajinsku energetsku infrastrukturu od sredine oktobra, što je dovelo do prekida u snabdevanju strujom i vanrednih isključenja u mnogim oblastima, navodi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter