Izvor: Sputnjik
29.09.2022 u 07:54
0

ERDOGAN O PUTINU: „Poznajem ga, kada nešto zamisli on to i uradi“

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan rekao je, opisujući ruskog predsednika Vladimira Putina i planove Rusije posle referenduma na oslobođenim teritorijama, da „ako ruski lider nešto zamisli on to i uradi“.

Erdogan ponudio Zelenskom posredovanje oko nuklearne elektrane Zaporožje!

On je dodao da ga uznemirava to što će te teritorije biti prisajedinjene Rusiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To može da se dogodi, jer Putin, ja ga poznajem, ako nešto zamisli, to i uradi. Takva je situacija. Zbog toga pridajem veliki značaj našem razgovoru. Nadam se da ćemo to pitanje ostaviti na tački do koje je došlo i da ćemo preći na diplomatiju – rekao je Erdogan, prenosi agencija Anadolija.

Turski lider je ranije rekao da danas očekuje telefonski razgovor sa Putinom, dok u Kremlju kažu da takvih planova za sada nema.

Nuklearni rat – katastrofa

Predsednik Turske je novinarima rekao da bi nuklearni rat bio katastrofa i da je diplomatija najispravniji korak.

– Cena prelaska na nuklearni rat je katastrofalna. O tome ne treba čak ni da mislimo, a kamoli da se izjašnjavamo. Diplomatsko rešenje je najispravnije – rekao je Erdogan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter