Izvor: Kurir.rs
08.02.2023 u 13:04
0

ERDOGAN VAN SEBE NAKON STRAVIČNIH SCENA: „Turska imala probleme s inicijalnim odgovorom na zemljotrese!“

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan proglasio je na tri meseca vanredno stanje u 10 regija, koje su najteže pogođene zemljotresima.

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da je bilo nekih problema s inicijalnim odgovorom na razorne zemljotrese koji su u ponedeljak pogodili jug te zemlje, ali da sada sve bolje funkcioniše.

ERDOGAN PROGLASIO TROMESEČNO VANREDNO STANJE: Poginulo više od 5.100 ljudi! (FOTO/VIDEO)

Erdogan je tokom posete provinciji Kahramanmaras, u blizini epicentra potresa, priznao probleme sa putevima i aerodromima i konstatovao da je situacija sada bolja.

Predsednik Turske je poručio gradjanima da slušaju isključivo informacije koje dobijaju od vlasti i ignorišu „provokatore“.

“Nijedan naš gradjanin neće ostati na ulici“, rekao je Erdogan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter