Izvor: Tanjug
25.12.2022 u 19:37
0

Erdoganov savetnik se oglasio povodom dešavanja u Parizu: „To je ta ista teroristička organizacija koju podržavate u Siriji. Sada pale ulice Pariza. Hoćete li i dalje ćutati?“ (VIDEO)

Savetnik turskog presednika za spoljnu politiku Ibrahim Kalin okrivio je danas Radničku partiju Kurdistana (PKK) za nerede u Parizu.

„Ovo je PKK u Francuskoj. To je ta ista teroristička organizacija koju podržavate u Siriji. To je ista PKK koja je ubila hiljade Turaka, Kurda i pripadnika bezbednosnih snaga u poslednjih 40 godina. Sada pale ulice Pariza. Hoćete li i dalje ćutati?“, upitao je Kalin na Tviteru i objavio fotografije prevrnutih i zapaljenih automobila u Parizu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Parizu su juče izbili sukobi između policije i pripadnika kurdske zajednice zbog ubistva trojice Kurda, koji su ubijeni u Kurdskom kulturnom centru i obližnjem kafiću u prometnom delu Pariza, u 10 arondismanu, u trenutku kada se kurdska zajednica spremala da obeleži 10. godišnjicu nerazjašnjenog ubistva tri aktivistkinje.

Zamenik premijera Rusije Aleksandar Novak otkriva: „Gasovod Severni tok je još uvek moguće popraviti, ali…“

Napadač, koji je uhapšen odmah nakon zločina, rekao je na saslušanju da je njegov motiv mržnja prema strancima.

Turska i njeni zapadni saveznici smatraju Radničku partiju Kurdistana za terorističku organizaciju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter