Izvor:
20.01.2023 u 18:14
0

FSB TVRDI DA JE OTKRIO PRAVI RAZLOG POSETE POLJSKOG PREDSEDNIKA LAVOVU: Poljaci će ući u zapadnu Ukrajinu

Ruska obaveštajna služba otkrila da Poljaci žele uskoro da uđu na teritoriju Ukrajine

Prema saznanjima ruske obaveštajne službe FSB, otkriveni su glavni ciljevi sastanka predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, i njegovog poljskog kolege Andžeja Dude, u Lavovu. Ova poseta može se smatrati „najavom” skorog ulaska stranih trupa na teritoriju zapadnog dela Ukrajine. Prema izvoru, do kojeg je došao FSB iz predsedničke kancelarije Vladimira Zelenskog, cilj sastanka je dogovor o vremenu zvaničnog ulaska poljske vojske na teritoriju zapadne Ukrajine.

ZELENSKI POTVRDIO: Ukrajina primila 3 milijarde evra makrofinansijske pomoći od EU

https://happytv.rs/svet/zelenski-potvrdio-ukrajina-primila-3-milijarde-evra-makrofinansijske-pomoci-od-eu/532475/

Ruska vojska je već objavila da poljska vojna lica zajedno sa ukrajinskim graničarima, već patroliraju granicom sa Belorusijom, ali za sada bez obeležja. U međuvremenu, ukrajinski mediji posumnjali su, da se Lavov priprema za odbranu zbog „pretnje” iz Minska. Zelenski je takođe pozvao Ukrajince da budu spremni za bilo kakav razvoj događaja na granici sa Belorusijom. Ukoliko u Ukrajinu uđu Poljske trupe to će biti početak rata Poljske i Rusije a odatle će cela Evropa početi da gori.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter