Izvor: Tanjug
12.11.2022 u 16:25
0

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš o situaciji u Ukrajini: „Veoma je važno da stvorimo uslove za ponovno uspostavljanje dijaloga!“

 Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je važno stvoriti uslove za pokretanje dijaloga o miru u Ukrajini.

„Veoma je važno da stvorimo uslove za ponovno uspostavljanje dijaloga i da počnemo da gledamo u budućnost u kojoj će prevladati mir“, rekao je on na konferenciji za novinare na marginama 12. samita ASEAN-UN u Kambodži, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Generalni sekretar UN je kazao da bilo koja vrsta mira treba da se zasniva na vrednostima Povelje UN i međunarodnog prava.

Predsednik Ukrajine je doneo 4. oktobra odluku da ne vodi bilo kakve pregovore sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

OZBILJNE OPTUŽBE OLAFA ŠOLCA „Rusija želi da se uveri da ljudi u Ukrajini ne mogu da prežive zimsku hladnoću!“

Putin je, sa svoje strane, 31. oktobra naveo da ne vidi mogućnost da razgovara o bilo kakvom sporazumu sa Ukrajinom sve dok vlada u Kijevu ne pokaže želju za tim.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter