Izvor: tanjug
16.06.2022 u 12:38
0

GLAVNI RUSKI PREGOVARAČ PORUČIO: Moskva spremna za nove pregovore, Kijev odgovoran zbog zastoja

Glavni pregovarač Rusije Vladimir Medinski, saopštio je danas da je Moskva spremna da ponovo pokrene mirovne pregovore sa Ukrajinom.

„PUTINOVA STRATEGIJA JE POSLEDNJE POGLAVLJE U POLITICI GLADI“: Istoričar sa Jejla o ZASTRAŠUJUĆEM planu ruskog lidera

Medinski je izjavio da je zvanični Kijev odgovoran zbog zastoja u pregovorima, jer još nije odgovorio na najnovije predloge Rusije, prenosi Rojters, pozivajući se na Interfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U martu ove godine vođeni su povremeni razgovori između dve strane, uključujući i sastanak visokih delegacija u Istanbulu, a od tada su pregovori između Rusije i Ukrajine u zastoju, navodi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter