Izvor: Kurir.rs
30.05.2023 u 09:10
0

IPAK NIJE MONTIRANO: Američki senator srećan zbog izjave da je „ubijanje Rusa naša najbolja investicija“ (VIDEO)

Prethodno je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova pozvala Lindzija Grejema da snimi kratak video u kojem bi otkrio da li je zaista mislio ono što je rekao na sastanku sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim.

Izuzetno sam zadovoljan „besom“ ruskih vlasti zbog moje podrške Ukrajincima, izjavio je američki senator Lindzi Grejem, koji je prethodno stavljen na poternicu Rusije, zbog svoje izjave da „smrt Rusa“ predstavlja „najuspešnije trošenje američkog novca“.

„Veliku radost mi donosi saznanje da je moja posvećenost Ukrajini izazvala gnev Putinovog režima. Nastaviću da stojim uz i za slobodu Ukrajine sve dok svaki ruski vojnik ne bude proteran sa ukrajinske teritorije“, napisao je Grejem na Tviteru.

On je nastavio sa provokacijama, rekavši da će se podrediti nadležnosti Međunarodnog krivičnog suda ako to i Rusija učini.

„Konačno, evo ponude mojim ruskim ‘prijateljima’ koji žele da me uhapse i sude za to što smo Putinov režim prozvali kao ratne zločince. Podrediću se nadležnosti Međunarodnog krivičnog suda ako vi to učinite. Dođite i napravite svoj najbolji slučaj. Vidimo se u Hagu!“, poručio je američki senator.

„Američki, britansko – anglosaksonski mediji sada pokušavaju da nas ubede da je navodna izjava senatora Grejema izvučena iz konteksta. Čak i da je montirana od strane kijevskog režima. Ali nismo čuli ni reč bilo kakve osude kijevskog režima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter