Izvor: Sputnik Srbija
24.08.2022 u 20:46
0

Gutereš pozvao da se što pre moguće ostvari poseta eksperata IAEA Zaporoškoj nuklearnoj elektrani!

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozvao je da se što je pre moguće ostvari poseta eksperata IAEA Zaporoškoj nuklearnoj elektrani.

„Pozdravljam izraženu podršku takvoj misiji i pozivam da se to realizuje što je pre moguće“, rekao je Gutereš na sastanku Saveta bezbednosti UN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izraelski premijer pozvao je Bajdena da se ne sklapa nuklerani sporazum sa Iranom: „Zapadne zemlje povuku crvene linije, Iranci ih ignorišu i crvene linije se pomere!“

Prema njegovim rečima, on je ozbiljno zabrinut zbog situacije u Zaporoškoj nuklearnoj elektrani.

„Svaka akcija koja bi mogla da ugrozi… bezbednost nuklearne elektrane je jednostavno neprihvatljiva. Svaka dalja eskalacija situacije mogla bi da dovede do samouništenja“, rekao je on.

Kako je istakao generalni sekretar, mora se osigurati bezbednost i „vratiti civilni status stanice“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter