Izvor: Tanjug
19.01.2023 u 12:35
0

GUVERNER KIJEVSKE OBLASTI ISTAKAO PRAVO STANJE NA „TERENU“: „Deset odraslih i šestoro dece ostaju u bolnici nakon pada helikoptera!“

Najmanje 14 osoba, uključujući i jedno dete, poginulo je juče kada se helikopter srušio u blizini vrtića u kijevskom predgrađu Brovari.

Guverner Kijevske oblasti Oleksij Kuleba rekao je da je 10 odraslih i šestoro dece ostalo u bolnici zbog povreda zadobijenih juče u padu helikoptera u gradu Brovari u Ukrajini.

„Mesto gde je helikopter pao je očišćeno. Na oštećenom objektu u bliskoj budućnosti biće popravljeni prozori i vrata.“

„U RATU NEMA NESREĆNIH SLUČAJEVA“: Zelenski bez stege krivi Putina za pad helikoptera kod vrtića u blizini Kijeva!

Deca iz oštećenog vrtića sada su prebačena u obližnje predškolske ustanove, uvažavajući želje roditelja“, napisao je Kuleba u objavi na društvenoj mreži Telegram. Najmanje 14 osoba, uključujući i jedno dete, poginulo je juče kada se helikopter srušio u blizini vrtića u kijevskom predgrađu Brovari.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U padu helikoptera poginuli su i ministar unutrašnjih poslova Monastirsk i njegov prvi zamenik. Kuleba je naveo da energetske kompanije DTEK i Ukrenergo nastavljaju rad na poboljšanju situacije sa snabdevanjem električnom energijom u regionu.

„Zahvalan sam stanovnicima Kijevske oblasti na razumevanju situacije. Ruski osvajači neće moći da slome našu stabilnost. Suočićemo se sa izazovima i sigurno ćemo pobediti“, zaključio je Kuleba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter