Izvor: BSC Happy
01.04.2023 u 15:19
0

ŠTA JE SA TRAMPOVIM HAPŠENJEM? Zatvor, ili sloboda?

Velika porota je glasala za podizanje optužnice protiv Trampa, nakon što je mesecima slušala dokaze o isplati 130.000 dolara porno zvezdi Stormi Danijels u danima izborne kampanje 2016.

Novac je bio namenjen da kupi njeno ćutanje o susretu za koji kaže da su imali godinama ranije.

Optužbe nisu bile jasne, iako su pravni analitičari rekli da je verovatno da će Tramp biti krivično gonjen zbog falsifikovanja poslovnih zapisa pod optužbom za skrivanje prave prirode plaćanja.

VUČIĆ: „Kažu da je Terzić pozajmio 7,3 miliona i platio porez? Čestitam ti majstore, uplatio si državi“

Tramp je demantovao Danijelsovu tvrdnju, a njegov advokat je optužio Danijelsa, čije je pravo ime Stefani Kliford, za iznudu.

Tramp, prvi bivši predsednik SAD koji se suočio sa krivičnim gonjenjem, predvodi potencijalne rivale za republikansku nominaciju, pokazuju ankete, uključujući guvernera Floride Rona DeSantisa, za kojeg se očekuje da će se kandidovati za Belu kuću.

U prva tri kvartala 2022, prosečnom krivičnom predmetu na Menhetnu je bilo potrebno više od 900 dana da pređe sa optužnice na prvostepenu presudu, prema podacima državnog odeljenja za krivično pravosuđe – a Trampov slučaj je daleko od tipičnog.

To bi moglo da pomeri bilo koje suđenje nakon dana izbora u novembru 2024. godine, iako bi suđenje izabranom predsedniku ili predsedniku zbog državnih optužbi ušlo u nepoznate pravne vode.

VAGNEROVCI JOŠ JEDNOM DOKAZALI OFANZIVNU NADMOĆ: Pogledajte šok snimak veštog eliminisanja ukrajinskog nacionaliste! (VIDEO)

Ako bude izabran, on ne bi imao moć da se pomiluje od državnih optužbi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter