Izvor: BSC Happy
21.03.2023 u 18:34
0

„HAPŠENJEM TRAMPA ĆEMO GA POBEDITI“: Bajden u panici!

Suočen sa mogućnošću krivične prijave, Donald Tramp je to sačekao na Floridi u utorak dok se Njujork pripremao za poremećaje koji bi mogli da uslede nakon podizanja optužnice.

Republikanski kandidati u trci 2024. procenili su uticaj koji bi tužilaštvo moglo da ima na kampanju u kojoj je bivši predsednik vodeći kandidat.

Tramp je tokom vikenda bez dokaza tvrdio da će biti uhapšen u utorak, ali nije bilo naznaka da će se predviđanje obistiniti.

ŠTA ĆE SE DESITI AKO OVE NEDELJE UHAPSE DONALDA TRAMPA? Ove detalje o navodnoj aferi niste znali!

Čini se da je velika porota na Menhetnu u ponedeljak napravila važan korak napred saslušanjem svedoka koji je naklonjen Trampu, verovatno da bi tužioci mogli da obezbede da veće ima priliku da razmotri bilo koje svedočenje koje podržava njegovu verziju događaja.

Sledeći koraci su bili nejasni, a bilo je i neizvesno da li bi mogli biti pozvani dodatni svedoci.

Ali grad svestan nereda Trampovih lojalista u američkom Kapitolu pre više od dve godine preduzeo je korake da se zaštiti od bilo kakvog nasilja koje bi moglo da prati krivično gonjenje bivšeg predsednika bez presedana.

Činilo se da je svedočenje Roberta Kostela, advokata bliskih veza sa brojnim ključnim Trampovim pomoćnicima, u ponedeljak bila poslednja prilika da saveznici odvrate veliku porotu od optužnice.

Tužioci su pozvali Kostela da se pojavi nakon što je rekao da ima informacije da potkopa kredibilitet Majkla Koena, bivšeg Trampovog advokata i posrednika koji se kasnije okrenuo protiv njega, a zatim postao ključni svedok u istrazi okružnog tužioca Menhetna.

Kostelo je Koenu pružao pravne usluge pre nekoliko godina nakon što se i sam Koen upleo u saveznu istragu o tajnim isplatama novca.

Na konferenciji za novinare nakon svog pojavljivanja u velikoj poroti, Kostelo je rekao novinarima da se javio jer nije verovao Koenu, koji je priznao krivicu za savezne zločine i odležao je u zatvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter