Izvor: Tanjug
30.05.2022 u 19:19
0

HOLANĐANI BEZ RUSKOG GASA Rusi zavrću slavinu zbog odbijanja plaćanja u rubljama!

GasTera neće dobijati gas od ruskog Gasproma od 31. maja nakon što je odbio da pristane na zahteve Moskve za plaćanje u rubljama, saopštila je holandska kompanija.

GasTera, koja kupuje i trguje gasom u ime holandske vlade, saopštila je da je ugovorila na drugom mestu dve milijarde kubnih metara gasa koje je očekivala da će dobiti od Gasproma do oktobra, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kompanija je 50 procenata u vlasništvu holandskih vladinih entiteta i po 25 odsto u vlasništvu Šela i Eksona.

KREMLJ OSMISLIO KAKO DA ZAOBIĐE ZAPADNU FINANSIJSKU INFRASTRUKTURU: Evo kako će Moskva plaćati državni dug

„Razumemo odluku GasTere da ne pristane na Gaspromove jednostrano nametnute uslove plaćanja“, napisao je holandski ministar energetike Rob Jeten na Tviteru.


Ova odluka neće imati posledice po isporuku gasa holandskim domaćinstvima, dodao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter