Izvor: tanjug
28.12.2022 u 09:20
0

Hong Kong ukida PCR testove za međunarodne putnike

Hong Kong ukida obavezne PCR testove na kovid19 za međunarodne putnike, a očekuje se i da će obavezne potvrde o vakcinaciji potrebne za ulazak u većinu institucija u gradu takođe biti ukinute, preneli su lokalni mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međunarodni putnici koji stižu u Hong Kong od sredine januara neće više podlegati strogim kontrolama kretanja u okviru mera suzbijanja zaraze koronavirusom, prenosi Rojters.

Najava o ukidanju mera dolazi nakon što je lider Hong Konga Džon Li u subotu rekao da će grad ponovo otvoriti svoje granice sa kontinentalnom Kinom do sredine januara.

Li je rekao da će Hong Kong postepeno ublažavati ograničenja kako bi se smanjio rizik po javno zdravlje.

Kina će od 8. januara ukinuti karantin zbog kovida-19 za putnike koji dolaze iz inostranstva, saopštila je u ponedeljak Nacionalna zdravstvena komisija, preneo je AP. 

Trenutno, putnici koji dolaze iz inostranstva moraju biti u karantinu pet dana u hotelu, a zatim tri dana kod kuće.

To je manje u odnosu na čak tri nedelje koliko su morali da budu u karantinu ranije.

Kina je ovog meseca počela da ukida stroge anti-kovid mere i odlučila da odustane od politike „nulte kovid tolerancije“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter