Izvor: Tanjug
24.03.2023 u 14:53
0

HONGKONG U PLAMENU! Evakuisano 3.400 ljudi! (FOTO)

Vatrogasci u Hongkongu i dalje se bore sa požarom koji je izbio u jednom skladištu zbog čega je evakuisano 3.400 ljudi, saopštila je danas policija.

Vatrogasne ekipe su na mestu požara i evakuisale su objekte u blizini, među kojima i škole, a za sada nema prijavljenih žrtava, prenosi Rojters.

DOČEKAN DRVLJEM I KAMENJEM: Netanjahu u Londonu!

Dvema osobama koje su radile u blizini lokacije gde je izbio požar pozlilo je nakon udisanja dima, a ljudi iz četiri škole i jedne stambene zgrade u blizini morali su da budu evakuisani, saopštila je policija a preneo AP.

Vlada je otvorila privremeno sklonište u sportskom centru za evakuisane i savetovala građanima da zatvore vrata i prozore.

Požar je izbio oko 14 sati po lokalnom vremenu u skladištu u stambenoj i industrijskoj zoni u Kovlunu, saopštila je vlada.

Zvaničnici su klasifikovali incident kao požar trećeg stepena na skali od pet nivoa.

Za sada se ne zna šta je prouzrokovalo požar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter