Izvor: Kurir
07.12.2022 u 13:44
0

Horor! DEČAK (8) ZAGLAVLJEN U BUNARU DUBOKOM 120 METARA, 16 SATI GA IZVLAČE!

U indijskoj državi Madja Pradeš spasioci maju ruke pune posla i utrkuju se s vremenom, u nameri da spasu osmogodišnjeg dečaka koji je zarobljen duže od 16 sati u bunaru nakon što je upao u njega.

Kako su saopštile vlasti, dečak po imenu Tamnaj Sahu je zarobljen negde na dubini od 16 metara u bunaru, koji je ukupno dubok oko 120 metara.

Tamnaj se prethodno igrao u polju kada je u utorak uveče upao u rupu.

ŽIOFRE OPTIMISTIČAN, ALI I OPREZAN: „Evropska unija je poslala jasnu poruku da želi članstvo država Zapadnog Balkana!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Spasioci dečaka dotiraju kiseonikom, ali postoji opasnost da je dečak možda bez svesti jer „ne odgovara“, prema rečima Šjamendra Džajasvala iz okruga Betul.

„Spasilačke operacije traju otkako smo dobili informacije. Ulažu se napori da bi se dete izvadilo iz bunara“, rekao je on.

On je istakao da spasavanje traje duže nego što su mislili zbog kamenja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter