Izvor: BSC HAPPY
27.02.2023 u 15:36
0

Ruski ambasador u Kini Igor Morgulov otkriva: „Svaki pokušaj da se zabije klin između Moskve i Pekinga osuđen je na propast!“

Ruskokineski odnosi imaju odlične izglede, tako da su svaki pokušaj da se zabije klin između Moskve i Pekinga osuđen na propast, rekao je ruski ambasador u Kini Igor Morgulov.

„Siguran sam da su izgledi za rusko-kineske odnose sjajni. Pred nama je ravan i širok put. Verujem da svako ko ima loše namere i možda pokuša da prekine naše prijateljstvo neće uspeti“, rekao je Morgulov.

On vidi da se za dve zemlje otvaraju novi horizonti.

Dmitrij Peskov poslao jasnu poruku: Povratak Krima Ukrajini je nemoguć, to je sastavni deo Ruske Federacije!

„Očigledno je da se cilj povećanja bilateralne trgovine na 200 milijardi dolara, koji su postavili šefovi dve države, može postići već ove godine, pod uslovom da se nastavi trenutni trend“, rekao je Morgulov.

On je istakao da se Rusija, u vezi sa optimizacijom politike borbe protiv korona virusa u Kini, nada da će u potpunosti obnoviti međuljudske kontakte što je pre moguće i započeti „novi talas lične i kulturne razmene“.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter