Izvor: ALO.RS
24.09.2023 u 08:00
0

„IGRAMO OPASNU IGRU“: Dramatično upozorenje pukovnika oružanih snaga SAD

Davanje informacija Oružanim snagama Ukrajine da izvedu napade na ruske ciljeve pomoću NATO izviđačkih aviona može se smatrati aktom agresije na Moskvu. Ovo je izjavio pukovnik oružanih snaga SAD Lorens Vilkerson na Jutjub kanalu Dialogue Vorks.

 Što se NATO više približava sukobu, veća je verovatnoća da će se u njega uključiti. Ne sumnjam da mi verovatno pružamo barem obaveštajne informacije iz aviona koji lete u tom području, ako ne i više, a možda, i gađajte mete. Ovo je čin rata NATO-a protiv Rusije i njenih saveznika – rekao je oficir.

ZIMA ĆE BITI ODLUČUJUĆA FAZA: Evo šta sve čeka Ukrajinu – tvrdi stručnjak

On je takođe dodao da Rusija ima puno pravo da smatra avione ili bilo koju drugu vazdušnu opremu Severnoatlantske alijanse kao legitimnu metu u okviru oružanog sukoba u Ukrajini.

Igramo veoma opasnu igru – upozorio je stručnjak.

Kijev je u petak izveo raketni napad na Sevastopolj , a sistemi protivvazdušne odbrane oborili su pet projektila. Tokom raketnog napada oštećena je zgrada istorijskog sedišta Crnomorske flote, jedan vojnik je nestao, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Deo oborene rakete koji je pao u centru grada uklonjen je uz mere predostrožnosti i uništen na poligonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter