Izvor: Tanjug
14.04.2022 u 13:24
0

ILON MASK APSOLUTNI VLADAR TVITERA! Najavio celokupno preuzimanje drušvene mreže

Američki milijarder Ilon Mask je dostavio ponudu za 100-procentno preuzimanje Tvitera po ceni od 54,20 dolara po akciji, navodeći da taj društvenih medij treba transformisati u privatnu kompaniju, javlja CNBC.

-Uložio sam u Tviter jer verujem u njegov potencijal da postane platforma za slobodu govora širom sveta, jer smatram da je sloboda govora društveni imperativ za funkcionalnu demokratiju- napisao je Mask u pismu upućenom predsedniku Tvitera Bretu Tejloru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Akcije Tvitera skočile su za 12 posto na trgovanju pre zvaničnog početka radnog vremena na Vol Stritu, nakon što su u sredu zaključene na nivou od 45,85 dolara po akciji.

Mask, koji je glavni izvršni direktor kompanija „Tesla“ i SpejsEks, naveo je u pismu da od kada je počeo da investira u Tviter, tek sada shvatah „da kompanija nec´e ni napredovati ni služiti slobodi govora kao društvenom imperativu u svom trenutnom obliku“, i da treba da se transformiše u privatnu kompaniju.

-Kao rezultat toga, nudim da kupim 100 posto Tvitera za 54,20 dolara po akciji u gotovini, što je premija od 54 posto u odnosu na dan pre nego što sam počeo da ulažem u Tviter i premija od 38 procenata u odnosu na dan pre nego što je moja investicija bila javno objavljena. Ovo je moja najbolja i konačna ponuda i ako ne bude prihvaćena, morao bih da preispitam svoju poziciju kao akcionara. Tviter ima izuzetan potencijal. Otključaću ga- poručio je Mask u dopisu predsedniku tog društvenog medija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter